Keresés

Részletes keresés

qwakuk Creative Commons License 2004.07.28 0 0 91
A te aranyot fenylik? akkor irjal

Előzmény: qwakuk (89)
qwakuk Creative Commons License 2004.07.14 0 0 90
 szeretnem en is talalni igy egy bajos aszonykat....tengeren tuli lakos vagyok...ha valaki erdekelne, szivesen valaszolok....

Előzmény: OWO (57)
qwakuk Creative Commons License 2004.07.14 0 0 89
nem minden arany ami fenylig

<BLOCKQUOTE id=ce9b769b> nem minden arany ami fenylik

</BLOCKQUOTE>
Előzmény: Wanda (86)
Tiesto Creative Commons License 2000.10.27 0 0 88
Sziasztok!

Látom nem tul nagy a forgalom a topicban de azért kifejteném a véleményem erröl a témárol.
Nem ma kezdtem a chatelést igy hát elég nagy chates baráti körre tettem szert akikkel bulikat is zservezünk néha és nagyon jol megvagyunk a csatornákon is.Netszerelem?Van egyáltalán ojan?Létezhet ojan?Szerintem ha szerelmeröl beszélünk és bármiféle kapcsolatról aminek az alapja a szerelem vagy a szeretet az elsődleges szempont a bizalom.Hogy a felek bizzanak egymásban.De ez hogy mehetne km-ek távlatából?Azthiszem ez a világ igy is elég virtuális és ugygondolom hogy nagyon szép dolog ha két ember megkedveli egymást Net-en keresztül, de talán meg kéne hagyni a föszerepet az ismerkedésnak és a szerelem csak személyes utón való kialakulását tarom hejsnek(oersze ez csak az én véleményem).Rengeteg Netes randin túl vagyok már hol pozitiv hol negativ tapasztalatokkal gazdagodva, de soha nem indultam el egy randira sem ugy hogy készültem volna valami komolyabb dologra( itt most az első találkozásokra gondoltam) és igy sose ért nagy csalódás.Senkitöl nem vártam semmi mást csak hogy magát adja.Mert ugye az emberek hajlamosak net-en azt "mondani" amit a másik fél szeretne hallani és nem adják magukat.Az ilyen találkozások után jöttem ráh hogy itt neten a személyiségek a semmiből jönnek és a semmibe tudnak eltünni hirtelen.De mindazonáltal a Netnek köszenhetem szerelmemet akivel IRC n ismerkedtem meg de csak azután alakult ki valami miután személyesen találkoztunk.Igaz sajnos azóta vége lett a kapcsoltanak de ha nem lett volna IRC soha nem ismerük volna meg egymást!Szoval szerintem helyezük a hangsúlyt az ismerkedésre és vigyázzunk a tulzott érzelmi kötődésre mert soha nem tudhajtuk ki nyomkodja a másik oldalt a billentyüzetett.Nem beszélve arról hogy a chat nem potólhatja soha az személyes kontaktus varázsát, -amikor elöször látod meg azt akivel "beszélgettél és akit megkedveltél"-, nem látod a másik fél mozdulatait arc mimikáját, szemét.Ezek nagyon sokat elárulnak az illetöröl és bármijen szorgosan rajzolod a smilekat msg ben ezeket ugyse tudod soha pótólni.A szem a lélek tükre és ha személyes találkozáskor az illetönek a szemébe nézve ki tudod mondani ugynazokat a szavakat amiket msg ben leirtál neki, és ő is ugynezt megtszi irányodban akkor valószinüleg nem most találkoztatok előszőr és utoljára.Na nem untatalak benneteket tovább csak gondoltam "hangot adok" véleményemnek.Remélem lesz olyan ember aki elgondlokozik a dolgokon amiket irtam.Ha meg mégse lenne akkor ideje lesz felkeresnem egy jó pszichologust!:))Na sziasztok!Legyetek jók!
És várom a rekciókat ha lesznek!:)))

geszt Creative Commons License 2000.10.11 0 0 87
Nem hiszem, hogy a net-szerelem bármiben is különbözne a real szerelemtől. A dolog lényege ugyanaz: tapogatózol, nézelődsz, aztán vagy bejön vagy nem. Legfeljebb a sorrend és az időviszonyok mások: mondjuk hosszabban tapogatózhatsz, ha sokáig levelezel, és előbb ismered belülről meg, mint kívülről. De ez tökmindegy szerintem.
Ha love, akkor love, akármilyen is a lába mérete, meg a mellbősége, meg a haja színe. Nem?!
(Na jó, ez nem 100%ig igaz, de ha nem bányarém az illető, akkor elfogadod olyannak, amilyen. Ha egyszer belülről tetszik.)
Az egész ugyanúgy mázli kérdése, mint az életben: összejöttök, aztán eldől, hogy működik -e a dolgo vagy sem. Én egy olyannal találkoztam, akivel szellemileg-lelkileg a lefedés (értékrend, gondolkodás, olvasottság, stb.) 100% volt, aztán valahogy mégse jött össze a dolog. Sajnos :-((
De akkor is megérte, szerintem bárhol, de ismerkedjen az ember, nézelődjön, járassa az agykerekeit stb.
Wanda Creative Commons License 2000.08.09 0 0 86
Ti feltámasztottátok a témát, én is erről szóló rovatom a - www.wesselenyi.com/love - címen ahol már 30 történet olvasható az interneten szövődő szerelemről. (nem tudom, hogy lehet ide élő linket csinálni...)Szeretettel várok oda minden érdeklődőt, akár társat keres, akár csak kíváncsi.
Előzmény: czipo (85)
czipo Creative Commons License 2000.06.27 0 0 85
Itt is emberek vannak :-))
Kilroy Creative Commons License 2000.03.27 0 0 84
Nekem is ők jutottak eszembe a topikot olvasva. De hogy ontopic is legyek: alapvetően szerintem is létezik a topiccímben leírt dolog. Btw nekem is vannak fenntartásaim, de default nem tartom lehetetlennek a dolgot. Annyit még hozzátennék, hogy azért SZVSZ előbb-utóbb egy IRL találkozás elkel.

Kilroy

Előzmény: OWO (83)
OWO Creative Commons License 2000.03.27 0 0 83
Kedves Mindenki !

Felésztetettem ezt a topikot, mert úgy
gondoltam,
B&M
története a válasz a topicban feltett kérdésemre. Itt gratulálok Nekik
mégegyszer.

Bye:

OWO Creative Commons License 1999.09.28 0 0 82
Kedves lady bird !

Szívesen. "Emil " menni fog, csak egy kicsit "összeszedem" magam.

Kedves Mindenki !

Fogadjátok meg Höri tanácsait, véleményét is, hiszen pontosan erről van szó ! Nincs az az ember, aki ne lépett volna félre, ha nem harmonikus a kapcsolata ! Höri ezt írta: "tt mindenki Internetszerelem címszóval a megcsalásról beszél?
Arra nem gondoltatok, hogy ha valaki megfelelő, őt kielégítő kapcsolatban él, akkor nem fog félrelépni? ". Ez teljesen így igaz. És mondtam már, NEM CSAK A NETre igaz ! Ha otthon nem "gömbölyű" valami, próbálkozik az ember. Például baráti körben, bulikon, utcán, szórakozóhelyen, munkahelyen és a technika fejlődése következtében az INTERNETEN. És, ha ez összejön, ezt nevezik INTERNETSZERELEMNEK.

Kedves runaway:

"Egyszer igazán kiadhatnátok -az érintettek hozzájárulásával- a Törzsasztalos Love Story Book-ot:))"

Ezen egyszer dolgozot "Egy lány" (Mónika ?), jó ötletnek tartottam és tartom ma is. Én mindenesetre szívesen adnám a "történetemet" mások okulása végett.

Úgy általában mindenkinek igaza van néhány hozzászólótól eltekintve. Nem károsabb az INTERNETSZERELEM (Interneten kialakult szerelem) a korábban megszokott hagyományos ismerkedési formáknál.

Bye: OWO

lady bird Creative Commons License 1999.09.27 0 0 81
kedves OWO!

megfogadom a jótanácsokat, köszönöm. és szivesen olvasom emilben is netes barátságod történetét!

Előzmény: OWO (51)
Höri Creative Commons License 1999.09.27 0 0 80
Először is, nincs száz bugyim....:-))

Bevallom, az elmúlt néhány évemben kipróbáltam a tiltott gyümölcs "édes " ízét és már megtanultam azt, amit akkor nem tudtam.

Egy kis kaland miatt nem érdemes, amíg meg szerelmes vagyok, nem is leszek másba...

Előzmény: jellem (74)
runaway Creative Commons License 1999.09.27 0 0 79
Pandora.
Előzmény: Thor (67)
jellem Creative Commons License 1999.09.27 0 0 78
Na most megvagy,, anyu!!!!!!!!! Kitaláltam a nicked!!!!!!!!!

férj

Előzmény: kicsi emma (77)
kicsi emma Creative Commons License 1999.09.27 0 0 77
Se tagan se szuken. En - meglepoen odon modon - szerelmes vagyok a sajat ferjembe... es nem a neten jottunk ossze... es nem tudja a nickemet, bar igyekszik kitalalni... (de szerencsere nem tori magat nagyon, mert ha csak egy kicsit strapalna magat - foleg miota kereses is van - siman rajonne...)
Előzmény: jellem (76)
jellem Creative Commons License 1999.09.27 0 0 76
Na, akkor tágan értelmezve nem jövünk össze...?

:-j

Előzmény: kicsi emma (75)
kicsi emma Creative Commons License 1999.09.27 0 0 75
Tagan ertelmezve jellemmel ertek egyet. Eddig is letezo valami - uj szinteren. Ez magaban azt jelentene hogy nem nagyobb es nem is kisebb a rossz kapcsolatok, a felrelepesek stb. eselye, mint barmilyen mas ismerkedesnel.

Van azonban egy sajatos baja ennek a nicknevekbe burkolodzo anonimitasnak, szinte szereppe valik mindenkinek a sajat nickje. Ha nem is tudatosan, de mar azzal is, hogy milyen temakhoz szol hozza, kit szokott heccelni, es kit nem, kivel baratkozik a topicokban, chatekben, kinek mond mindig ellent. Vannak a szerepjateknak markans peldai: rettenet peldaul, vagy akar Wagner ur is, es vannak kevesbe feltunoek is. De magamon is erzem, hogy igyekszem megfelelni a kicsi emmahoz fuzodo kepzeteknek - bar eleinte korantsem volt ilyen szandekom. Igen, azt hiszem nem alsagos szerep ez - hiszen az ember az amugy is magaban elobol indul ki, hanem egy oldaladnak, egy fele tipusodnak a kihangsulyozasa. Esetleg, amilyen lenni szeretnel.

Es ez egy kicsit veszelyesebbe teszi a jatekot: egyoldalu ismeretseget tesz csak lehetove. Akkor is ha nem megcsinalt szerep (mondjuk mikor fiu jatszik el not), hanem valodi.

kicsi emma

Előzmény: jellem (68)
jellem Creative Commons License 1999.09.27 0 0 74
"(és biztos vagyok abban, hogy nem is fog eszembe jutni), hogy félrelépjek"

ezt légyszíves most írd le százszor és ragaszd bele minden bugyidba.

:-j

Előzmény: Höri (73)
Höri Creative Commons License 1999.09.27 0 0 73
Szerelem. Volt és van benne részem...:-))
Félrelépés: Nem szépítem, korábbi kapcsolataimban tettem ilyet...:-(

Lehet, hogy az én fejem lágya nőtt be, az is lehet, hogy végre úgy érzem, kielégítő kapcsolatban élek, de momentán eszembe sem jut (és biztos vagyok abban, hogy nem is fog eszembe jutni), hogy félrelépjek......nem kockáztatnék egy bizonytalanért.

Szóval továbbra is: ha kielégít a kapcsolat, akkor semmilyen mdon történő ismerkedés útján nem akarok félrelépni.....

Ti nem így vagytok ezzel?

Előzmény: jellem (72)
jellem Creative Commons License 1999.09.27 0 0 72
HÖRI és THOR!

Teljesen igazatok van!
Teljesen tévedtek!

:-j

a szerelem és a félrelépés nem élesen elválasztható dolgok. A kettő közötti kapcsolat relytéjes mivoltát évezredek óta kutatják lángelmék és lángosok.

Höri Creative Commons License 1999.09.27 0 0 71
Itt mindenki Internetszerelem címszóval a megcsalásról beszél?
Arra nem gondoltatok, hogy ha valaki megfelelő, őt kielégítő kapcsolatban él, akkor nem fog félrelépni?

Ha a NET-en ismerkedve mégis megteszi, akkor valószínűleg nem elégíti ki őt a jelenlegi kapcsolat és úgyis félrelép előbb-utóbb, csak az új partnert az Expressz-ből, peepshow-ból, baráti, munkatársi körén belül találta volna meg?

Akkor mindezért nem a NET a felelős, legfeljebb felgyorsítja a folyamatot, nem kell hetekig kacsingatni Mancikára, a titkárnőre.

Előzmény: jellem (68)
Thor Creative Commons License 1999.09.27 0 0 70
Tévedés, a topic címében szerelem van, nem félrelépés. Ez utóbbira igaz amit írtál, az előbbeni viszont az amit elásnék.
Előzmény: jellem (68)
Roxan Creative Commons License 1999.09.27 0 0 69
Az szűk ismeretségi körömben két embert is ismerek, aki szoros ismeretséget kötött az Interneten. Az egyik elvált az új kapcsolat miatt (otthagyva 9 hónapos feleségét), a másik 1xűen csak csalja a feleségét....

Személyesen sincsenek valahogy jó tapasztalataim :(

jellem Creative Commons License 1999.09.27 0 0 68
komolyan:

A net a legtöbb kapcsolatban egy olyan szférát jelent, amiről a másik nem tud. A felhasználók nagyobbik része számára ez egy konspiratív felhasználói felület.
Nem különbözik lényegét tekintve a hétfői kocsmázástól, amire apu el van engedve a haverokkal (legitimitás) és nem van kérdezve, hogy mi van csinálva hajnali négyig (lehetőség).
Amiről itt beszélünk, az tehát nem egy újonan létező jelenség, hanem egy létező jelenség megjelenése egy új területen. Csalóka hiedelem, hogy az anonimitás és a security működnek. Ahhoz, hogy a felhasználóból felszarvazó legyen (a userből abuser), ahhoz IRL kell találkozni. Akkor pedig minden kiderül, minthogy apu kocsiját is lefényképezik Battonyán, miközben Nemesmedvesen "hétfőzik".

komolytalanul:

Kamionos kurvák vagyunk mind, az információs sztráda mentén.

:-j

Thor Creative Commons License 1999.09.27 0 0 67
Asszem Mónika, nem egészen és hajszálpontosan ugyanarra gondolok, de valami hasonlóra. Meg hogy vannak borítékok, amiket sohase lenne szabad felbontani, mer úgy járunk vele, mint az a hogyishívják nőci a szelencével, hogy kirepül belőle mindenféle nemkívánatos, és aztán már nem lehet visszagyömöszölni.
Előzmény: Kádár Mónika (61)
runaway Creative Commons License 1999.09.27 0 0 66
Egyszer igazán kiadhatnátok -az érintettek hozzájárulásával- a Törzsasztalos Love Story Book-ot:))

Szerintem, nem is rossz arány a 3 felbomlott házasság. Nem kell ezekhez szükségszerűen a net. Ha valaki váltani akar, válthat bármilyen más módon is . A kérdés csak az, hogy az új kapcsolat beváltotta-e a hozzá fűzött reményeket és elvárásokat IRL is. Furcsa dolog a mail-kapcsolat, mert fejből fejbe áramlanak a gondolatok, más érzékelő csatornákat teljesen kiiktatva. Szavakkal pedig csodákat lehet művelni egy olyan világban, ami csak számokból áll.Jjó kis közhely. Na mindegy.

Előzmény: Kádár Mónika (61)
Kicsi_Lany Creative Commons License 1999.09.27 0 0 65
Sok oka van ennek és tapasztalatból mondom, hogy biztosabb alapot jelent egy netes ismerkedés, csak nem tudok elvonatkoztatni az elhagyott feleségektől/férjektől/gyerekektől. Persze, ha nem beszélünk róla, attól még létezik.

Ertem es meg is ertem ezeket az erzeseket. Megis felvetodik a kerdes bennem, hogy ezek a csaladok az internet miatt bomlanak fel? Tudom, hogy lehetetlen megvalaszolni a kerdest, de nem arrol van szo, hogy az IRL hazassagok tonkremehetnek egy ujonnan beeso szerelemtol? S ez a szerelem lehet IRL vagy URL kezdodo, nemde? A netes kapcsolatok negativ hatasairol lehet beszelni, de ugy csinalni mintha nem leteznenek, s nem beszelni roluk, nincs ertelme... Homokba dughatjuk a fejunket, de attol meg itt van egy uj kommunikacios sztrada elottunk, sot mi tobb, mi is reszesei vagyunk...

KL

Előzmény: Kádár Mónika (61)
jellem Creative Commons License 1999.09.27 0 0 64
Nem tudom lányok hogy arra gondoltok-e amire én állandóan, de akkor undorító mocskos fantáziájú hímsovinisztákok vagytok. :-j
jellem Creative Commons License 1999.09.27 0 0 63
Nem tudom lányok hogy arra gondoltok-e amire én állandóan, akkor undorító mocskos fantáziájú hímsovinisztákok vagytok. :-j
Höri Creative Commons License 1999.09.27 0 0 62
Kedves Dreamer!
Bocs, csak most olvastam el a hozzászólásodat. Igen, a nagy távolság a legjobb kapcsolatot is tönkreteheti! De ez nem az interneten múlik!

Én minden interneten ismerkedőnek azt tanácsolnám, hogy először barátságot keressen az interneten, és ha megvan a közös hullámhossz, akkor a személyes találkozások alatt alakuljon ki a szerelem.
Ha fordítva teszi valaki, akkor bizony tényleg nagy csalódások érhetik.

Sok ember, ha szerelmet akar találni, a lehető legjobb oldalát mutatja, akár lódít is (hogy bizonyítsa, hogy a másiknak ő a megfelelő társ), ami könnyen megtehető az interneten keresztül, hiszen nem kell a másik szemébe nézni.

De a barátkozásnál az ember minek hazudna? Tét sincs igazán, lehet nyugodtan őszintének lenni.
Kisebb az esélye, hogy valaki szántszándékkal átejtene bennünket, ha csak barátságról van szó. Aztán a személyes találkozások alatt válik el, hogy ebből lesz-e szerelem, vagy sem.

És azt sem szabad elfeledni, hogy egy igazi, komoly társat együttlakva lehet igazán megismerni.

Előzmény: Dreamer (53)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!